Sensilab

Wörwag Pharma kupuje firmę produkcyjną w Polsce

Böblingen/Łódź, 4 maja 2021 roku – niemiecka firma farmaceutyczna Wörwag Pharma GmbH & Co. KG ogłasza zakup spółki Sensilab, producenta kontraktowego i dostawcy usług badawczo-rozwojowych w zakresie produktów leczniczych z siedzibą w Łodzi. Po raz pierwszy w swojej 50-letniej historii firma rodzinna inwestuje we własny zakład produkcyjny – to decydujący kamień milowy dla jej przyszłego rozwoju.

Sensilab Polska Sp. z o.o. - S.K.A uzyskała zezwolenie na wytwarzanie lub import produktów leczniczych

Otrzymaliśmy pierwsze nadane przez GIF w Polsce zezwolenie na wytwarzanie lub import produktu leczniczego zgodnie z przepisami UE.

Realizujemy projekt szkoleniowy „Kompetentne kadry firmy Sensilab Polska Sp. z o.o.” - współfinansowany ze środków Unii Europejskiej

Projekt szkoleniowy - „Kompetentne kadry firmy Sensilab Polska Sp. z o.o.” realizowany przez firmę Signa dla pracowników Sensilab Polska.

Sensilab usprawnia procesy magazynowe dzięki wdrożeniu systemu WMS

Sensilab usprawnia procesy magazynowe dzięki wdrożeniu systemu WMS Wdrożyliśmy system wspierający zarządzanie magazynem opracowany przez chorzowską firmę BPSC. Uruchomienie systemu WMS pozwoliło nam zautomatyzować procesy magazynowe.

Wizyta I Zastępcy Prezydenta Łodzi Pana Marka Cieślaka w Nowej Fabryce Sensilab Polska w Konstantynowie Łódzkim

W dniu 31 października 2014 r. naszą nową fabrykę w Konstantynowie Łódzkim odwiedził I Zastępca Prezydenta Łodzi - Pan Marek Cieślak.

Fabryka w Konstantynowie Łódzkim - Najnowsze zdjęcia 10.2014

Najnowsze zdjęcia z Nowej Fabryki w Konstantynowie Łódzkim.

Spotkanie z ministrem Słowenii na terenie nowej Fabryki

Spotkanie z ministrem Słowenii w dniu 4 kwietnia br. na terenie nowej fabryki Sensilab Polska w Konstantynowie Łódzkim